Grace Hunter

Louise Greiner

aka Den Tatoverede Børnebibliotekar

Vi startede i forsommeren 2016 op med en helt ny kampagneverden. Indtil videre er arbejdstitlen på verdenen: Terra. Vi spiller til at begynde med primært i Brittonia, som minder om Storbrittanien anno 1850, dog med græske guder...

 

Min karakter hedder Grace Hunter. Hun arbejder for et hemmeligt selskab, som tager sig af at opretholde balancen i verdenen ved at holde titanernes unger - dæmonerne - nede. Grace er dæmonjæger. Hun arbejder sammen med Cassie, som er født ind i selskabet - Grace er fysisk stærk og kan slås, mens Cassie er bedre til at tage sig af planlægning og de mere diplomatiske sider af sagen. Grace sover sammen med Vincent, som har en dæmon i sig, som Grace holder stangen ved at tattovere magiske tegn på hans krop. Sammen med Mackenzie, hendes bror Niall og opfinderen Maximillian udgør de en undersøgelsesgruppe, som selskabet sender ud, når der er noget mystisk på fære.

 

Grace er i virkeligheden skifting - hun er oneade, en slags nymfe - men det ved hun ikke. Hun ved bare, at hun kan se magiske ting og at hun er god til at kæmpe mod dæmoner. Den første dæmon hun slog ihjel, var hendes plejefar. Det kostede hende 5 år på sindssygeanstalt - et rædselsfuldt sted, som Cassie og hendes far reddede hende ud fra.

 

Jeg har skrevet en forhistorie op til nu, men selve vores spille-eventyr starter, da Grace er 30 år - 11 år efter hun slap ud fra sindssygeanstalten.