Om

Louise Greiner

aka Den Tatoverede Børnebibliotekar

Om mig


Uden at sige for meget - for man skal ikke fortælle alle sine hemmeligheder, og da slet ikke på nettet... Men her er lidt:


 

Sådan her ser jeg ud. Sådan cirka. Eller det gjorde jeg i august 2013. Nogle gange har jeg briller på eller har Cirkelinehår eller fletninger.
Det varierer.


Jeg er midtsjællænder, og føler mig også en lille smule københavnsk siden jeg boede der i 10 år for snart mange år siden. Lidt har også ret.


Jeg er også en lille smule globetrotter. 26 lande indtil videre. Men jeg rejser for lidt. Det ville jeg gerne gøre noget mere.


Jeg læser meget. Rigtig meget! Og alt muligt. Yndlingsforfattere er blandt andre: Neil Gaiman, Terry Pratchett, Tolkien, J.K. Rowling, Isabel Allende, Douglas Adams, Suzanne Collins, Arturo Perez Reverte, Daphne du Maurier og Alexandre Dumas.


Jeg læser også tegneserier. Helst Mignolas Hellboy, Luke Pearsons bøger om Hilda, Linda & Valentin, Fables og Fairest, Locke & Key, Spurvehøgen og Vindens passagerer.


Jeg læser også digte. Lidt. Elskede Lola Baidel som ung. Nu holder jeg af Lone Hørslev.Og jeg ser film. Helst i biografen, men filmmarathoner på sofaen er nu også helt ok. Jeg ser meget blandet. Jeg elsker adventurefilm (Indiana Jones, Pirates of the Caribbean og den slags), actionfilm, chick flicks (med måde), klassiske film og meget andet. Fx Big Fish, Den fabelagtige Amalie fra Montmartre, The Philidelphia Story, To kill a mockingbird m.fl


Og jeg ser tv-serier, men helst ikke på tv. Jeg vil helst side med hele sæsonen af fx Firefly, Dr Who, Sherlock, Bones, NCIS, Hell on Wheels, Deadwood, Rome, Band of Brothers, Game of Thrones, Vikings, Broadchurchmm. Man kan finde mig på nettet. Jeg har en række blogs, som jeg skriver med varierende mellemrum. Du kan se en oversigt under punktet 'Blogs'. 


På Facebook er min avatar oftest Linda & Valentin eller Wonderwoman, når det ikke lige er et billede, der ligner mig lidt.


Jeg er på Goodreads.


Du kan også følge mig på Instagram, hvor jeg kan findes under Loweyes42


Endelig kan jeg findes på Linkedin